SHINING STAR – transzdermális niacinamid kúra

A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

NAGY HATÓANYAG MENNYISÉG

A tartós és látványos eredmény eléréséhez a nagy mennyiségben bejuttatott (min.15ml) hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk.

30 PERC CW LÉZERES AKTIVÁLÁS

A bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.
Igazi nehézbombázót vetnél be a ráncok ellen? A CW Laser kezelés még a Meso Laser palettán is prémium kategóriának számít, hiszen a bőröd háromszor annyi értékes hatóanyaghoz jut, melyek feszesítő hatását akár hónapokig élvezheted.

A hyaluronsavas arcfeltöltést ez idáig csak a ráncok alá történő beinjekciózásként alkalmazták. A csúcstechnológiának számító CW Laser azonban lehetővé teszi, hogy ne csupán az egyes ráncokat, hanem az arc teljes felületét hyaluronsavval töltsük fel – mindezt teljesen fájdalommentesen.

A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS ALATT ÉS UTÁN?

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, bizonyos fázisaiban azonban enyhe kellemetlenséggel mindenképp számolni kell. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

A kezelés után a bőröd azonnal és rendkívül látványosan feltöltődik. A rétegelt hatóanyag bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően a hyaluronsav nem szívódik fel egy-két hét alatt, és hosszú távon kifejtheti hatását a bőrödben.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy hyaluron pótló és/vagy kollagén termelődést serkentő peptid alapú ápolás javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Hyaluron3, Youth Wonder, Mystic Fruits vagy Youngernizer – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

KINEK AJÁNLJUK?

A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható.
Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.


KEZELÉSI PALETTA CW LASER TECHNOLÓGIÁVAL:

HYALURON MAX SKIN BOOST – 25 év felett
Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés

Egy kezelés során:

Triplex Hyaluronsav, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés 9.990 Ft értékben.


MESO DELUXE – 40 év felett
Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés, peptid koncentrátumokkal az extra hidratált és feszes bőrért

Egy kezelés során:

Triplex Hyaluronsav, Youth Wonder peptidkoncentrátum, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés 9.990 Ft értékben.


MESO DIAMOND – Maximalistáknak
Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés és mély, irha szintű kollagén mátrix terápia

Egy kezelés során:

Triplex Hyaluronsav, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
Minimum 20 perces Medical Laser (mély, irha szintű kollagén indukciós biostimuláció)
AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés 9.990 Ft értékben.


MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német cég termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

CW Laser