Hajkezelés MILSYS® Fókuszált mezoterápiával

A bejuttatott Hair Booster szuperkoncentrátum olyan innovatív hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt és regenerálják a haj sejtszerkezetét.

Hair Booster Szuperkoncentrátum

Az Age Attraction Hair Booster-e magas koncentrációban tartalmazza a Vitamin H (Biotin), F (Linolsäure), E (Tocopherol Acetate), Provitamin B5 (D-Panthenol) és koffein hatékony kombinációját. Célja: normalizálni a hajciklust a nőknél és férfiaknál egyaránt.

MILSYS® Fókuszált elektroporáció

Igazolt hatékonyság a hatóanyagok bejutására melyet “in vito” hatástanulmány igazol. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.
A gyönyörű, fényes és dús haj titka az egészséges fejbőr. Ha fejbőrünk természetes egyensúlyát valamilyen probléma megtöri, akkor hajszálaink nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz, szárazak, erőtlenek és fénytelenek lesznek, végül pedig kihullanak. A MILSYS® fókuszált mezoterápiás hajkezelés egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy a hajas fejbőr problémáit időben kezeljük, és sokáig megőrizzük a hajunk szépségét és egészségét.

A kezelés során alkalmazott egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia lehetővé teszi, hogy az aktív hatóanyagokat igazoltan a bőrbe juttassuk. A bejuttatott Hair Booster szuperkoncentrátum olyan innovatív hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt és regenerálják a haj sejtszerkezetét.

KEZELÉSI FOLYAMAT:

Intenzív problémamegoldó hajkezelés, időtartama a kezelt terület nagyságától függően változik.

JAVASOLT KEZELÉSI ÜTEM:

Intenzív időszak: 10 alkalmas kúra + 2 hónap otthoni kezelés a Hair Booster szuperkoncentrátummal
(1-5. kezelés: hetente, 6-10. kezelés: két hetente)
Fenntartó időszak: az intenzív időszak után korlátlan ideig alkalmazható

NEKED AJÁNLJUK, HA:

tartós hajhullási problémákkal küzdesz
növeszteni szeretnéd a hajad
kopaszodási problémákkal küzdesz
gyorsan zsírosodik a hajad
nagyon vékonyszálú, töredezett a hajad
szeretnéd megszüntetni a szeborreás dermatitisz kóros tüneteit
hajfelvarrást végeztek a hajadon
rendszeresen fested és/vagy daueroltatod a hajad
MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

A hajkezelések esetében mindig hosszú távon kell gondolkodnunk. Az, hogy a kezelések milyen ütemben és mértékben hatnak, egyénenként nagyon változó. Szerencsés esetben gyors eredmény is elérhető, azonban a kezelés igazi hatása csak hosszú távon érezhető. A hajunk állapotának a látható javuláshoz időre van szüksége. Az intenzív kúrák általában 10 alkalmasak, de van, amikor érdemes megismételni őket, hiszen ha már dolgoznak a hatóanyagok, reagál rá a haj és a fejbőr, akkor a következő kúra alatt még intenzívebb és látványosabb lesz a kifejtett hatás.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Pacemaker, epilepszia, terhesség, botox injekció után 30 nappal, műtétet követő 40 nappal (műtét helyén), ekcéma.

Hajkezelés MILSYS® Fókuszált mezoterápiával