telefon: +36 30 789 5275 email: [email protected]  1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.

Age attraction

Innovatív német szemlélet

Sokoldalú soft laser hatás

Valódi mezoterápiás eljárás

Hosszan tartó és lenyűgöző
eredmény

Mi is az a Meso Laser?

A Meso Laser egy német gyártmányú készülék, amelyet az Age Attraction magas hatóanyag-tartalmú termékeihez fejlesztettek ki.

A Meso Laser – más készülékkel ellentétben  – eredeti elektroporációs technológiával bír, amelyet mezoterápiának nevezünk.
Ezt az elektroporációs hatást egy soft lézerrel egészítjük ki, a legtöbb kezelésünk során.
Ezek a technológiák erős szinergens hatással vannak egymással, így eredményük összeadódik.
Az eljárás mindig noninvazív, tehát felépüléssel nem járó kezelés, de bármikor lehetőségünk van kiegészíteni, tűs beavatkozással is.
A mezoterápia készülék elektromos ingereket küld, úgynevezett “elektromos kapukat” nyit meg a bőrben, ezen keresztül az orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe, pontosabban a sejtes tereibe.

A soft lézer a bőr sejteit aktiválja be és készíti fel a hatóanyagok még hatékonyabb befogadására és megtartására.
Fontos, már önmagában is erős kollagén termelődésre készteti az adott területet és erősíti a bőr immunrendszerét, így mindig öngyógyító folyamatokkal bír, bármilyen kezelésben is használjuk.

Eredményességét Jenai hatástanulmány igazolja.

MILSYS® kezelések

MILSYS ® LÉZERES MEZOTERÁPIA

A MILSYS ® Lézeres mezoterápia az Age Attraction kezelések királynője.
Elsősorban lifiting és ránckezelésként ismerik. Véleményem szerint, ebben a kezelésben jóval többet is megtalálsz, mint az anti-ageing hatás.
A MILSYS ® Lézeres mezoterápiát bármikor bevetheted nemtől, kortól és bőrproblémától függetlenül.
Ezért is személyes nagy kedvencem és az egyik legtöbbet kért kezelés!
Már az első alkalmak is hatalmas sikert aratnak.

MILSYS ® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA

Lényegében a MILSYS ® Lézeres mezoterápia soft laser nélküli változatát nevezzük MILSYS ® Fókuszált mezoterápiának.
Ha nincs időnk megsegíteni bőrünk működését soft laserrel akkor válasszuk a MILSYS® Fókuszált mezoterápiát. Ennél a kezelésnél a fő fókuszban a magas minőségű hatóanyag bevitel áll. 

Kúraszerűen vagy alkalmanként, céltól függően. Egyéni egyeztetés alapján.
Kiegészíthető tűs kezelésekkel is őszi és téli időszakban, illetve hámlasztó kezelések után kifejezetten ajánlom.

EXLUSIV MILSYS® kezelések

DIAMOND DREAM LUXURY GENO CARE KEZELÉS

Tudod mi az a hó-alga? Az Alpok gleccser régiójában található. Különleges képessége, hogy az extrém zord időjárás és az erős UV sugárzás ellen is tökéletesen megvédi önmagát. A hó-alga a bőrben is képes kifejteni jótékony hatását, aktiválja a sejtek élettartalmáért felelős Klotho gént, ami a prekozmetológiai kezelések legújabb fejlesztése.
A hó-alga mellett hernyóselyem kivonatot, peptideket, hyaluronsavat, organikus szilíciumot, niacinamidot és retinolt is használunk, amelyek még intenzívebbé és eredményesebbé teszik Diamond Dream Luxury Geno Care kezeléseit.

SHINING STAR – TRANSZDERMÁLIS NIACINAMID KEZELÉS

A niacinamid egy különleges hatóanyag, rendkívül sokoldalúan és több fronton is eredményesen veszi fel a harcot a bőrproblémákkal szemben.
Intenzív anti-ageing hatása mellett csökkenti a kialakult hiperpigmentációt és halványítja azokat. Erősíti a bőr immunrendszerét, szabályozza a faggyútermelést és segít a gyulladásos folyamatokat normalizálni.
Az Age Attraction termékei rendkívül tiszta minőségűek, magas koncentrátumban 12%-ban tartalmaznak niacinamidot.
A kezelés során hyaluronsavat, cinket és ureát is használunk a sokat emlegetett niacinamid mellett. 

AKNE CONTROL kezelések

Akne Control 1. – Lézeres tisztító kezelés

Kíméletes és hatékony tisztítás bőrödnek!
Ha bőröd problémás és érzékeny egyszerre, de minden hagyományos tisztító kezelés után bőröd begyullad, húzódik vagy sebes lesz, akkor az Akne Control kezelés biztosan garantálja számodra a tiszta bőrt és az irritációmentes gyógyulást.
Fontos, hogy nem használunk erős összehúzó pasztákat és fertőtlenítőszereket. A soft laser segítségével kíméletesen regenerálódik a bőr, miközben az egészséges bőr pH-ra törekszünk.
A mezoterápia segítségével nem csak a gyulladást és a nehézkes regenerációt kerüljük el, de a leadott vízmennyiséget is pótoljuk, így bőröd a kezelés végére hidratáltabb lesz, mint amikor érkeztél.

Akne Control 2.- Lézeres gyulladáscsökkentés, tisztító kezelés nélkül

Gyulladt, aktív aknéktól szenvedsz?
Mindenképp javasolok egy alapos kivizsgálást, mivel minden erős aknénak van egy vagy akár több belső oka is. A bőr egy jelzőszerv, elsődleges összeköttetésben van az emésztőrendszereddel a hormon és az idegrendszereddel is.
Ebben az állapotban a bőr többségében nem tisztítható, de javasolt az erőteljes gyulladást lehúzni és segíteni az egészséges bőr pH-t visszaállítani.
A kezelés hatékonyságát növeli a személyre szabott otthonápolás és az egyéb praktikák.

DERMAROLLER + MILSYS® kezelésekkel

MI IS AZ A DERMAROLLER?

A dermaroller egy eszköz, amely használatával a bőr önregeneráló folyamatait indítjuk be, segítjük megújítani a bőr teljes szerkezetét. Így bőrünk immunrendszere megerősödik, a kollagén termelődés beindul így egységesebb, tömörebb bőrképet kapunk.
Fontos tudni, ez egy intenzívebb invazív eljárás tehát – bőrtípustól és eszköztől eltérően – mindig gyógyulással jár, mivel ilyenkor mikro sérüléseket ejtünk a bőrön.
A mikro sérült bőrt speciális otthonápolási folyamat kíséri, míg a folyamat be nem fejeződik. Az otthonápolási csomagot mindig egyénre szabva válogatjuk össze.
A dermaroller kiválasztása is egyénileg történik. Ezek az eszközök mindig magas minőségű, orvosi fémből készülnek.
A kezelés kizárólag az őszi és téli időszakban elvégezhető. A MILSYS ® és EXLUSIV MILSYS® kezelések bármelyik kezeléseibe bele illeszthetőek.