telefon: +36 30 789 5275 email: [email protected]  1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.

Biodroga kezelések

Megbízható és magas német
minőség 

Komplex bőrápolási rendszer

Fenntartható szépségápolás

Valódi eredmények

Tisztító kezelések

A pórusaink bőrünk légzőszerve. Fontos szerepe van, mégis elenyésző figyelmet kap. Normális, hogy idővel pórusaink telítődnek izzadtsággal, faggyúval és külső szennyeződéssel, ami kitágult pórusokhoz és gyulladt bőrhöz vezethet.

Bármilyen otthonápolási vagy kabin kezeléssel szeretnénk megőrizni bőrünk egészségét, csak akkor lehetünk igazán hatékonyak, ha azt bőrünk fel is tudja venni. Ennek egyik titka a jól átjárható bőr, ennek egyik hatékony eszköze pedig a tisztító kezelések. 

CLEAR+ bőrtisztító kezelés

Küzdesz a mitesszerekkel és néha megjelenik egy-két bosszús pattanás, azonban nincs komolyabb bőrproblémád?
Egy hatékony és gyors CLEAR+ bőrtisztító kezeléssel, ezt a problémát könnyen tudjuk orvosolni. Ez a kezelés segíti a bőröd faggyútermelődését és a bőrlégzését is normalizálni.

CLEAR+ anti age bőrtisztító kezelés

A problémás, egyeletlen felszínű bőr nem csak a tiniket érinti. Egyre többször találkozunk harminc éves kor felett is ilyen jellegű bőrproblémákkal.
Ennek oka nem csak az örökletes bőrtípus lehet. A probléma túlnyomó részt hormonális eredetű, de közre játszhat az életmód a stressz és a rossz minőségű kozmetikumok használata is. Mindenesetre a tisztító kezelések minden bőr számára ajánlottak, kortól és nemtől függetlenül. Segíti a faggyútermelődést és a bőrlégzést normalizálni. Feltölti a bőr mélyebb rétegeit is, erősen regenerál.

Masszázs és spa kezelések

Tudtad, hogy a bőr és az idegrendszer ugyanabból a sejtcsoportból fejlődik ki?
Személyes véleményem, hogy az érintésnek hatalmas ereje van! A mai érintésmentes, online világunkban, sajnos háttérbe szorulni látszik jelentőssége.
Ezért, egy külön tematikát szentelek a masszázs és spa szemléletű kezeléseknek, ahol a fő fókuszban az érintés ereje és a kikapcsolódás áll.
Ezeknél a Biodroga kezeléseknél garantálhatom, hogy kint hagyhatod a hétköznapi nehézségeket, miközben bőröd is új erőre kap.

EXTRA bőrfeltöltő anti-age kezelés

Személyre szabottan alakítható kezelés, boosterek és lapmaszkok segítségével. Pontmasszázzsal és meditációs zenével kisérve.
Esemény előtt vagy kúra szerűen is.

Bioscience Institute Spa masszázsok

A masszázsok mindig az arc és dekoltázs területeire értendőek.

Bőrmegújító kezelések

A különféle, makacs bőrproblémák egyik méltó ellenfele az invazív kozmetikai eljárások, amelyek mindig a bőr immunválaszát kihasználva a teljes megújulásra késztetik azt.
A bőrmegújító kezelések középpontban mindig a hatékony, megoldó szemlélet áll a valódi bőrproblémákkal szemben.

MIX AND MATCH orvos-kozmetikai hámlasztás 

A savas hámlasztás egy új kezdet a bőr számára.
Sokszor érezhettük már életünk során, hogy szükségünk van a megújulásra és a változásra. Bőrünk számára is eljöhet ez a pont, amikor csak egy hatalmas reset gomb megnyomása segíthet.
Ebben segít a MIX AND MATCH kezelés, ahol speciális savkombinációkkal segítem bőröd hámrétegét a megújulásra, komolyabb, felépülési folyamatok nélkül.
Az intenzívebb eredmény érdekében dermarollerrel is kiegészíthetjük a kezelést.

MI IS AZ A DERMAROLLER?

A dermaroller egy eszköz, amely használatával a bőr önregeneráló folyamatait indítjuk be, segítjük megújítani a bőr teljes szerkezetét. Így bőrünk immunrendszere megerősödik, a kollagén termelődés beindul így egységesebb, tömörebb bőrképet kapunk.
Fontos tudni, ez egy intenzívebb invazív eljárás tehát – bőrtípustól és eszköztől eltérően – mindig gyógyulással jár, mivel ilyenkor mikro sérüléseket ejtünk a bőrön.
A mikro sérült bőrt speciális otthonápolási folyamat kíséri, míg a folyamat be nem fejeződik. Az otthonápolási csomagot mindig egyénre szabva válogatjuk össze.
A dermaroller kiválasztása is egyénileg történik. Ezek az eszközök mindig magas minőségű, orvosi fémből készülnek.
A kezelés kizárólag az őszi és téli időszakban elvégezhető.