telefon: +36 30 789 5275 email: [email protected]  1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.

Rimóczi Enikő vagyok, kozmetikus, sminkes és sminktetováló.  A szépséghez, a nőiséghez való ösztönös vonzódás és az alkotás szeretete már gyerekkorom óta végigkíséri az életemet, ami miatt már nagyon fiatalon, lassan 10. éve megnyitottam kozmetikám kapuit.

Egyből belevetettem magam az orvos-kozmetikai szemlélet alapjaiba, ahol a bőr mélyebb rétegeiben dolgozva érünk el hatalmas sikereket, a már kialakult különféle bőrproblémákra specializálódva, illetve prevenciós célból is. Küldetéstudatomnak érzem, hogy rávezessem vendégeimet, hogyan tudnak tudatosabban létezni bőrükben – azt nem nem szeretni – hanem megérteni és megtanulni értelmezni igényeit. Hiszem, hogy az egészséges és tudatos bőr egyik titka ebben rejlik. A másik titok pedig nem más, mint az eszközeink, amit bevetünk – az egyik eszközöd pedig a sok közül én lehetek.

A kozmetikát elkezdtem ötvözni kreatív folyamatokkal, így fedeztem fel, hogy az arcbőrt vászonként is lehet használni, amit Réti Dóri sminkoktató és sminktetoválónál szerzett tudásom alapozott meg. A sminkelés számomra egy boszorkánykonyha, végtelen lehetőséggel és tele varázslattal. Remélem még sokáig élvezhetem ezt a varázslatot általatok.

A sminktetoválás egy újabb izgalmas kreatív játszótér a munkában, amivel megismerkedésem puszta véletlen volt Nitsch Bettina megismerésével. 3,5 évig lehettem tagja a Nitsch Bettina Beauty csapatának, ahol rengeteg tapasztalatra tehettem szert.
A természetességet igyekszem képviselni a sminktetoválás világában, ahol az adott arc és az ahhoz tartozó személy energiái fogják alakítani kezem munkáját.

Szabadidőmet szeretem aktívan és tevékenyen tölteni. Ha tehetem, sokat vagyok a természetben kutyusommal, Lolival, akit sokan már ismerhettek. Ha épp nem vele vagyok, szívesen bruncholok a barátaimmal vagy megyünk el egy koncertre közösen.