telefon: +36 30 789 5275 email: [email protected]  1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.

Szemöldöktetoválás

SOFT POWDER TECHNIKA

Az egyik legelterjedtebb technika a világon, az én személyes kedvencem is. Ahogyan azt a neve is igéri, egy természetes hatású púderes kivitelezés. Lágy, sminkelt eredményt kölcsönöz, mintha a kedvenc szemöldökporoddal készült volna. Reggeli felkelést követően sem ordít az arcunkról, hogy tetoválva van szemöldökünk. Természetesen, ha igény van rá, az egyedi tervezés során kialakítható egy erősebb, még pixelesebb hatású szemöldök is, ami egy sminkeltebb soft powdert eredményez.

Akár extra természetes, akár erősen sminkelt hatást szeretnél elérni, a soft powder technika tökéletesen megfelel mindkettőhöz. Teljes mértékben rád szabható, így az sem gond, ha a fiatalabb vagy az idősebb korosztályhoz tartozol. Amint látod, rengeteg lehetőség rejlik ebben az eljárásban.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐK TETOVÁLÁSKOR

Terhesség, szoptatás

Különböző bőrfertőzések, vagy herpesz 

Vérhígító szedése

18 év alatti személy

Tudatmódosító szerek fogyasztása alatt lévő személy

TIPP! Nem kizáró tényező, de ajánlott nem a menstruáció erősebb napjaira időzíteni a beavatkozást, ha ebben az időszakban egyébként is érzékenyebb vagy.

További tudnivalók

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS ÁRAI

Soft powder

90.000 Ft

Ha a szemöldököd már volt máshol tetoválva

+ 10.000 Ft

Az ár tartalmaz egy egyszeri, ingyenesen elvégzett korrekciót 3 hónapon belül!

A korrekciót az első alkalom után nagyjából 6 héttel javasolt elvégezni, de maximum 3 hónapon belül van lehetőség a díjmentes korrekcióra. Ha tudsz vele számolni, kérlek már az első alkalom után keressünk korrekciós időpontot is, hogy biztosan legyen időben helyed. Ha mégis kicsúsznál a díjmentes korrekcióból, vagy nem jelennél meg az adott időponton, 25.000Ft ellenében áll módomban elvégezni a korrekciót.

FRISSÍTÉS

1 éven belüli frissítésnél 35% kedvezmény az aktuális árból

2 éven belüli frissítésnél 25% kedvezmény az aktuális árból

A frissítésnél is kalkulálj kérlek az idővel, és ne az utolsó pillanatra hagyd a bejelentkezést! A frissítési kedvezményeket az első alkalomtól számold, és ne a korrekciós időponttól.